משולשי תחתיות ארטישוק כבושות טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 1 ק״ג תחתיות(כ20 י״ח)להפשיר,
לחתוך כל תחתית למשולשים(התחתיות הגדולות ל8 הקטנות ל6 משולשים),
לבשל עם מים 4 כפות לימון וכפית מלח עד הרתחה של 5 דקות לסנן,
למשרה:להכניס לסיר נוסף 2 כוסות חומץ 3 כוסות מים צרור ענפי טימין 6 עלי דפנה 10 זרעי פלפל אנגלי כף סוכר דמררה כף מלח גס 6 שיני שום חצויות חצי כוס לימון להרתיח לבשל על אש קטנה 15 דקות,
לצקת על משולשי הארטישוק המסוננים להרתיח לבשל על אש קטנה 10 דקות,
לצנן להכניס למקרר ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>