מרק ירקות כתומים עם עדשים כתומות טבעוני ללא גלוטן

מרק ירקות כתומים עם עדשים כתומות טבעוני ללא גלוטן:
לחתוך 4 בצלים לקוביות קטנות לטגן עד הזהבה פלוס,
להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים)(יצור עצמי)3 ס״מ גינגר קצוץ דקדק חצי כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית צילי יבש גרוס(אם מיועד לילדים ללא הצילי)כפית מלח הימלייה,
לטגן בבצלים לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף 3 גזרים חתוכים בחצאי טבעות דקות עם סכין זיגזג,
להוסיף חתיחת דלעת 300 ג״ר חתוכה לקוביות של 1 וחצי ס״מ בסכין זיגזג,
להוסיף דלורית קטנה חתוכה לקוביות של 1 וחצי ס״מ בסכין זיגזג,
לטגן בתערובת הבצלים 5 דקות,
להוסיף ליטר וחצי מים להרתיח לבשל חצי שעה על אש קטנה,
להוסיף 3 בטטות קטנות חתוכות לחתיכות של 1 וחצי ס״מ בסכין זיגזג,
להוסיף ליטר וחצי מים להרתיח לבשל על אש קטנה 20 דקות,
להוסיף כוס וחצי עדשים כתומות לבשל על אש קטנה 20 דקות ובתאבון.

מתכון מרק ירקות כתומים

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום עסקים לאתר
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול