סלט כרוב סגול בתחמיץ עם טחינה טבעוני ללא גלוטן:
לקחת כרוב סגול קטן(כ500 ג״ר)לחתוך דקדק להכניס לקערת ערבוב,
להוסיף כף סוכר שליש כפית מלח הימלייה 5 כפות חומץ 3 כפות מיץ לימון,
לערבב תוך כדי קיבצוץ הכרוב ביד במשך 5 דקות,
להוסיף 3/4 כוס טחינה גולמית לערבב לתערובת אחידה,
להכניס למקרר לשעתיים לספיגת טעמים לערבב ובתאבון.
(אפשר במקום הטחינה מיונז, מיונז וחרדל ואלף האיים)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>