פסטה לומהקוני(צדפי ענק)(בטעם עגבניות מיובשות תרד וסלק)ברוטב פלפלים טבעוני:
להכין רוטב פלפלים:
לחתוך 12 פלפלים אדומים לקוביות קטנות,
חצי מהכמות לרסק במעבד מזון עם חצי כוס מים דקדק בפולסים,
לטגן עד הזהבה פלוס 6 בצלים,
להוסיף 3 כפיות אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים)(יצור עצמי)כפית שטוחה פלפל שחור גרוס 4 כפות פפריקה רבע כפית צילי יבש גרוס כפית מלח הימלייה,
לטגן בבצלים לפתיחת טעמים 5 דקות,
להוסיף את קוביות הפלפלים ורסק הפלפלים לאדות בתערובת 8 דקות,
להוסיף 3 כוסות מים להרתיח לבשל על אש קטנה חצי שעה.
לבשל את הפסטה אל דנטה(לא בישול מלא)עם מעט מלח הימלייה לסנן,
להעביר לרוטב לבשל על אש קטנה 4 דקות ובתאבון.
(הרוטב מספיק לשלושה תבשילים ניתן להקפיא)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>