רצועות דלורית אנטי פסטי פיקנטיות בתנור טבעוני ללא גלוטן

רצועות דלורית אנטי פסטי פיקנטיות בתנור טבעוני ללא גלוטן:
לקחת דלורית בינונית לקלף אותה לחתוך לחצי לאורך לנקות מהגרעינים,
לחתוך כל חצי לרבע ולהמשיך לחתוך עד שכל מקלון בעובי 1 וחצי ס״מ,
לחתוך כל מקלון לחצי באמצע(בערך באורך 10 ס״מ) להכניס לסיר עם מים רבע כפית מלח המלייה וכף סוכר(עוזר בהמשך לקירמול),
לבשל עד הרתחה של חמש דקות לסנן ולייבש,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
לרסס מעט שמן לפזר מעל מעט אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים)(יצור עצמי)ומעט מעט צילי יבש גרוס ואו מעט פלפל שחור גרוס,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד קרמול והזהבה יפה ובתאבון.

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר