פסטה לומקה ריגטה(צינורות מקופפים)בתוספת עגבניות מיובשות ובצל מקורמל בניחוח זיתים שחורים טבעוני:
לבשל חבילת פסטה לומקה ריגטה לסנן,
לקרמל 3 בצלים גדולים חתוכים דק,
להוסיף 100 ג״ר עגבניות מיובשות בשמן זית קצוצות דק רבע כפית פלפל שחור גרוס כף וחצי אבקת זיתים שחורים חצי כפית אבקת אורגנו מעט צילי יבש גרוס(אם מיועד לילדים ללא הצילי),
לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות להוסיף כוס מים לבשל על אש קטנה 5 דקות,
להוסיף את הפסטה המבושלת לערבב על אש קטנה 5 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>