שומר צעיר כבוש בחצאי טבעות פיקנטי טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 9 ראשי שומר קטנים צעירים וטריים(1 ק״ג),
לנקות לחתוך לחצי,
לחתוך לטלטלים דקים(רצועות) להכניס לקערת ערבוב(אם קיימות חתיכות קשות מהגבעול האמצאי להוציא אותם),
למשרה:להרתיח בסיר 6 כוסות מים 2 וחצי כוסות חומץ 8 שיני שום חתוכות לטבעות דקות(ואו 3 שומי סולו) כפית צילי יבש גרוס 5 עלי דפנה קרועים גס כף זרעי חרדל כף מלח הימלייה 4 כפות סוכר.
לצקת את המשרה הרותח על טבעות השומר,
להמתין עד קירור מוחלט של התערובת,
להעביר לצנצנת מעוקרת(ע״י מעבר כוס מים רותחים בכל הצנצנת ושפיכת המים),
למלא בצנצנת להעביר למקרר ולמחרת בתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>