קרפלך במילוי תפוא מבושלים בציר שורשים ועישבי תיבול עם בצל מקורמל בניחוח זיתים ירוקים צמחוני

קרפלך במילוי תפוא מבושלים בציר שורשים ועישבי תיבול עם בצל מקורמל בניחוח זיתים ירוקים צמחוני:
לקרמל 5 בצלים חתוכים בקוביות קטנות,
להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים)(יצור עצמי)כף וחצי אבקת זיתים ירוקים חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימלייה רבע כפית צילי יבש גרוס(אם מיועד לילדים ללא הצילי),
לטגן בבצלים לפתיחת טעמים 3 דקות להוסיף 3/4 כוס מים לבשל על אש קטנה 5 דקות,
להרתיח בסיר גדול מים עם כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים)(יצור עצמי)ליצירת ציר,
להוסיף חבילת קרפלך במילוי תפו״א(קפואים 800 ג״ר)להרתיח ולבשל 5 דקות מהתחלה שהקרפלך צפים לסנן,
להעביר לתערובת הבצלים לערבב על אש קטנה 5 דקות ובתאבון.

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

 

רישום עסקים לאתר
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול