פסטה פנה ריגטה(צינורות)ברוטב שמנת בטטה וערמונים עשיר:
לבשל חבילת פסטה פנה ריגטה לסנן,
להכין רוטב:
לבשל 4 בטטות קטנות(500 ג״ר)עם כמה ענפי תימין ומקל קינמון עד רכות לסנן וליבש 2 דקות על האש(להוציא את הקינמון והתימין),
להכין פירה,
להעביר למחבת סוטז להוסיף 2 חבילות ערמונים בוואקום(200 ג״ר)קצוצים דק כף וחצי עלי תימין 1 וחצי שמנת מתוקה פלפל שחור גרוס ומלח הימלייה לפי הטעם כוס מים,
לערבב ולבשל על אש קטנה עד התחלת רתיחה,
להוסיף את הפסטה לערבב 3 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>