אנטי פסטי כרוביות סגולה,אלמוגים (רומנסקו) וברוקולי טבעוני ללא גלוטן:
לבשל בנפרד עד חצי רכות כל ירק לסנן לפרק לפרחים בינוני קטן את כרובית האלמוגים לחתוך ל4 משולשים(מראש החרוט לגזע),
לערבב בקערה 4 כפות שמן זית 4 כפות רוטב צילי מתוק וחצי כפית פלפל שחור גרוס (אם חסר רוטב להכין באותו היחס),
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה בשלוש קבוצות נפרדות בשכבה 1,
למרוח במברשת את כל הירקות ברוטב,
לפזר מעל מעט מעט מלח הימלייה גס,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד רכות והזהבה יפה ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>