עוגת ביסקוויטים עשירה בטעם שוקולד בלגי מריר ופירורי שוקולד מריר בניחוח קפה ואייריש קרים:
להכין קצפת פודינג:להכניס לקערת המקסר כוס וחצי חלב 2 שמנת מתוקה 2 פודניג שוקולד מריר בלגי,
להקציף לתערובת יציבה,
להכניס למקרר לשעה,
להכין בקערה תערובת נס קפה ואייריש קרים:כף נס קפה כוס מים רותחים כפית תמצית אייריש קרים לערבב ולקרר.
לקחת תבנית 24 על 18 גובה 4 ס״מ,
להניח שכבה של בסקוויטים פתי בר בטעם שוקו טבולים בתערובת הקפה,
למרוח שכבה של חצי מהקרם,
לפזר מעל פירורי שוקולד מריר 60%,
להניח מעל שכבה נוספת של פתי בר טבול בתערובת הקפה,
למרוח את שארית הקרם לישר עם מזלג ליצירת שורות,
לפזר מעל פירורי שוקולד מריר 60%,
להכניס למקרר להתייצות לכמה שעות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>