קוגל מסורתי משודרג ומשולב מבית סבתא לולה וסבתא אסתר אטריות ותפו״א צמחוני:
לגרד 800 ג״ר תפו״א על פומפייה גסה לסחוט מנוזלים,
לבשל 2 חבילות אטריות דקות(800 ג״ר)לסנן,
להכניס לקערת ערבוב גדולה את האטריות ותפו״א המגורדים לערבב,
להוסיף כוס סוכר דמררה כוס בצל מקורמל כוס צמוקים 3 כפיות פלפל שחור גרוס כף מלח הימלייה לערבב לתערובת אחידה,
לחמם על מחבת כוס סוכר דמררה וכוס שמן עד יצירת קרמל(צבע בין כתום לחום כהה)ֿ(זהירות מכוויות),
לשפוך לתערובת לערבב לתערובת אחידה,
לקשקש בקערה 6 ביצים להוסיף לתערובת לערבב לתערובת אחידה,
לקחת סיר לגחנון קוטר 24 גובה 12,
לצפות מבפנים עם נייר אפייה משומן בריסוס קל,
להכניס את התערובת להדק ולכסות במכסה,
להכניס לתנור חם על 210 מעלות טורבו לאפות שעה וחצי,
להוריד את החום ל 95 מעלות רגיל לאפות לילה שלם ובתאבון.
(מתכון משודרג משולב שעובר כמה דורות במשפחה ויוצא מעדן)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>