טחינה יפנית(גומה):
להכניס לקערת ערבוב 180 ג״ר טחינה גולמית(3/4כוס של 240 מ״ל),
להוסיף 2 כפות סויה 3 כפות מירין 3 כפות חומץ אורז 2 כפיות דבש 2 כפות מיץ לימון מים לפי הדלילות הרצוייה,
לערבב לתערובת אחידה,
להגיש עם קישוט של עירית קצוצה דק ואו שומשום קלוי ובתאבון.
(מתאים לדגים,איטריות סובה,סלטי עוף,סלטי מלפפונים,סלטי כרוב, תפו״א אפויים בתנור ועוד)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>