חרדל ביתי(יצור עצמי)פיקנטי טבעוני ללא גלוטן

חרדל ביתי(יצור עצמי)פיקנטי ללא טבעוני ללא גלוטן:
(ללא חומרים משמרים ומוספים)
לקחת 150 ג״ר זרעי חרדל לטחון לאבקה(יש בחנויות פחות טרי),
להכניס לסיר להוסיף כוס סוכר קורט מלח 3/4 כוס מים 3/4 כוס חומץ,
לערבב טוב שלא יהיו גושים,
להביא לסף רתיחה על אש בינונית,
להעביר לאש קטנה לבשל 15 דקות תוך כדי ערבוב לקרר,
להעביר לצנצנת מעוקרת(ע״י מעבר כוס מים רותחים על כל פנים הצנצנת),
למלא בצנצנת להעביר למקרר ובתאבון.
(נשמר במקרר כחצי שנה)

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

 

המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בחול
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ