גחנומלווח עם ביצים חומות ורסק פיקנטי:
לבשל ביצים קשות(בבישול החותמת על הביצים יורדת)
להפשיר 7 מלווחים חצי הפשרה,
לרפד סיר לגחנון(קוטר 20 גובה 12)עם 2 פרוסות לחם ואו פיתה ואו 2 מיני פיתה ומעל נייר אפייה,
לקחת מלווח לקפל את הרבע הימני והשמאלי פנימה,
לגלגל לגליל להניח בעמידה מסביב ואחד באמצע,
לכסות להכניס לתנור חם על 220 מעלות טורבו לאפות שעה וחצי,
להוציא להניח נייר כסף ועליו את הביצים,
להכניס חזרה לתנור לאפות על 100 מעלות רגיל ללילה,
להכין רסק מעגבניות על פומפייה גסה מלח וסחוג לפי הטעם,
להגיש עם רסק והביצים לתלוש ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>
לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>