מעדן אורז עם קינמון וסוכר דמררה בניחוח ווניל:
להכין כוס אורז בסמטי (אני מכין במיקרו בכלי פיירקס עם מכסה כוס אורז בסמטי רבע כפית מלח כפית שמן 2 כוסות מים רותחים 15 דקות),
להוסיף 3 כפות אבקת סוכר דמררה כפית תמצית ווניל 3/4 כפית קינמון,
לערבב להכניס ל 3 דקות למיקרו ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>