סלט אבוקדו עם תירס ברוטב אלף האיים:
לחתוך אבקדו גדול בשל וקשה לקוביות של 1 ס״מ להכניס לקערת ערבוב,
להוסיף 5 כפות תירס 2 כפות מיץ לימון 3 כפות רוטב אלף האיים מלח הימלייה פלפל שחור גרוס לפי הטעם,
לערבב לתערובת אחידה,
להכניס למקרר לשעתיים לספיגת טעמים לערבב ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>