השריית ושימוש לקט ירקות מיובשים במים לתבשילים מרקים ומאפים טבעוני ללא גלוטן:
יש לכם לקט ירקות מיובשים!,
הלקט מכיל:פטריות(שמפניון ופורטובלו)גזר שורש פטרוזיליה שורש סלרי בטטה תפו״א שום כרישה בצל לבן בצל סגול,
היחסים בלקט לקחת 40 ג״ר פטריות 75 ג״ר בטטה 30 ג״ר בצל לבן 50 ג״ר בצל סגול 50 ג״ר גזר 30 ג״ר כרישה 30 ג״ר ראש סלרי 15 ג״ר שום 30 ג״ר שורש פטרוזיליה 100 ג״ר תפו״א,המשקלים לאחר יבוש הכל טבעי(לכל מתכון לקחת את כמות רצוייה),
לתבשילים ומאפים(פשטידות)השרייה של שעה במים,
למרקים מכניסים לסיר עם מים ותבלינים ומבשלים,
תופס פחות מקום חוסך ריצה לקניות ושהירקות יקרים ולא עונתיים,
חוסך מקום בטיולי שטח לבשל עם מים תבלינים והתבשיל מוכן,
בתערובת אין מלח,אין חומרים משמרים ומוספים הכל טבעי ובתאבון.
(מתאים לתיבול והעשרה של מרקים תבשילים ומאפים)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>