אורז בסמטי בתוספת בצל וגבעולי סלרי מקורמלים טבעוני ללא גלוטן:
להכין אורז בסמטי:לקחת כלי פיירקס עם מכסה בגודל 2 וחצי ליטר,
להכניס כוס וחצי אורז בסמטי כף שמן ורבע כפית מלח הימלייה,
להוסיף 3 כוסות מים רותחים לערבב,
להכניס למיקרו ל18 דקות לערבב יוצא אורז אחד אחד.
להכין גבעולי סלרי ובצל מקורמל:לחתוך דקדקדק 2 כוסות גבעולי סלרי ו3 בצלים גדולים,
לקרמל במחבת עם מעט שמן להתחיל עם שמן קר ושהתחתית מתקרמלת להוסיף מעט מים וכך לחזור עד קרמול יפה.
להוסיף לתערובת כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים)(יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית צילי יבש גרוס(אם מיועד לילדים ללא הצילי)מלח הימלייה לפי הטעם,
לטגן 3 דקות לפתיחת טעמים להוסיף חצי כוס מים לבשל על אש קטנה 3 דקות,
להוסיף את האורז המוכן לערבב על אש קטנה 3 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>
לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>