ניוקי תפוא עם קפוסטה(כרוב כבוש)בצל מקורמל וקימל:
לבשל 1 ק״ג ניוקי תפו״א לסנן,
לקחת קופסת כרוב כבוש לשטוף עם מסננת משאריות מלחים לסחוט לקצוץ דק,
לקרמל 4 בצליםֿ(לקרמל במחבת עם מעט שמן להתחיל עם שמן קר ושהתחתית מתקרמלת להוסיף מעט מים וכך לחזור עד קרמול יפה,
להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים)(יצור עצמי)כף קימל שלם חצי כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית צילי יבש גרוס(אם מיועד לילדים ללא הצילי),
לטגן בבצלים לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף את הכרוב לטגן בתערובת תוך ערבוב 5 דקות,
להוסיף את הניוקי לערבב על אש קטנה 5 דקות ובתאבון.
(יוצא מעדן מיוחד)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>
לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>