אפונה עם בצל מקורמל פיקנטית ופירורי לחם טבעוני ללא גלוטן:
לקרמל 3 בצלים,
להוסיף כפית אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים)(יצור עצמי)רבע כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלייה מעט צילי יבש גרוס(אם מיועד לילדים ללא הצילי),
לטגן בבצלים לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף 300 ג״ר אפונה(או קפואה חלוטה במים רותחים ואו קופסת שימורים מסוננת),
לטגן בתערובת 3 דקות,
להוסיף חצי כוס מים לבשל על אש קטנה 5 דקות,
להוסיף כוס פירורי לחם טבעוני ללא גלוטן,
לערבב על האש עד הזהבת הפירורים ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>