חומרים למתכון:
גזר חתוך לעיגולים ומאודה חצי בישול
פילה דג קוד - כמות בהתאם למספר המנות דג שאתם רוצים
נייר כסף חתוך לריבועים גדולים - כמספר מנות הדג
צלפים שטופים במים וטחונים קלות עם מעט שמן זית
תוספת לכל מנת דג:
מעט שמן זית
מלח גס
פלפל שחור גרוס
6 עיגולי גזר מאודה
מעט אפונים - טרי או מקופסת שימורים
חופן שעועית ירוקה טרייה חתוכה - לפי הטעם
שן שום חצויה
מעט מתערובת הצלפים - לא להגזים, יש להם טעם דומיננטי
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל 200 מעלות
מניחים ריבוע של נייר כסף על משטח עבודה
מזלפים עליו מעט שמן זית ומעט מעיסת הצלפים ומניחים מעל את הדג
מעל הדג מזלפים עוד שמן זית, מוסיפים מעט מלח ופלפל
לאחר מכן שמים מעל את השום ומעל מניחים את הירקות שבחרנו
סוגרים את נייר הכסף, כך שיעטוף הכול
וממשיכים את אותו הדבר לכל חתיכת דג
בתבנית גדולה מניחים אחד ליד השני את ניירות הכסף עם הדגים ומכניסים לתנור לכ 15 דקות
מעלים את חום התנור ל 250 ומשאירים ל כ 10 דקות נוספות
מוציאים ומגישים, בתיאבון
**** אין לכם דג קוד? אפשר לעשות את אותו מתכון בדיוק עם פילה דג מושט
מעוניינים לפרסם מאמר באתר המלצה?
חייגו 0722-400-400
או שלחו מייל ל info@hamlatza.co.il ונחזור אליכם בהקדם
נושאים נוספים באתר "המלצה" שאולי יעניינו אתכם:
|
|