פירה תפוא בצל מקורמל ופלפל על האש בתחמיץ טבעוני ללא גלוטן:
לבשל עד רכות 1 ק״ג תפו״א בקוביות קטנות עם כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים)(יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור,
לסנן ליבש על אש קטנה 3 דקות,
להכין פירה דקדק,
להוסיף מלח הימלייה לפי הטעם 3 בצלים מקורמלים 2 פלפלים על האש בתחמיץ בקוביות קטנות לערבב ובתאבון.
(מתאים גם למילוי מאפים)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>
לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>