חליטת גינגר ביבוש ביתי טבעי ללא חומרים מוספים:
לקחת 1 ק״ג גינגר לקלף,
לקצוץ במעבד מזון לגוליאנים(מקלונים)(אפשר על פומפייה גסה),
להעביר לתבנית חד פעמית גדולה בשכבה אחידה,
להכניס לתנור על 80 מעלות טורבו(כל כחצי שעה לערבב),
לאפות עד יבוש מלא,
להעביר לקרש חיתוך לקצוץ דק,
הגינגר מוכן לחליטה,
להרתיח כוס מים להכניס למים מסננת חליטות מלאה בשבבים ולרוויה.
(בקיץ אותה הפעולה בשמש הביתית כארבעה ימים)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>