תבשיל מיני מיני קשואים פיקנטי עם בצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן:
לקנות 1 ק״ג מיני מיני קישואים(בגודל אצבע אני קניתי בגליל נמצא בדרך כלל במגזר הערבי),
לחתוך לארבע סירות לאורך ואת הסירות לחצי,
לקרמל 4 בצלים,
להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים)(יצור עצמי)חצי כפית כורכום חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלייה מעט צילי יבש גרוס(אם מיועד לילדים ללא הצילי),
לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף את הקישואים לטגן ולאדות בתערובת 3 דקות,
להוסיף כוס מים לבשל על אש קטנה עד התרככות הקישואים ובתאבון.
(מתאים כתוספת ואפשר להוסיף לאורז בורגול פריקה קינואה ופסטה)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>