בורקס משולש ומעוצב מבצק עלים ממולא תפוא בצל מקורמל ופלפל על האש:
להכין פירה:לבשל עד רכות 1 ק״ג תפו״א בקוביות קטנות עם כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים)(יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור,
לסנן ליבש על אש קטנה 3 דקות,
להכין פירה דקדק להוסיף מלח הימלייה לפי הטעם 3 בצלים מקורמלים 2 פלפלים על האש בתחמיץ בקוביות קטנות לערבב לקרר.
להפשיר בצק עלים(עדיף לילה במקרר),
לפרוס ולחתוך רצועה 20 ס״מ על 30 ס״מ,
לחתוך ל4 מלבנים של 10 ס״מ על 15 ס״מ,
לחתוך עם סכין פיצה חתכים לרוחב חצי מהמלבן מבלי להגיע לקצוות,
למרוח מעט מעט ביצה לקפל את החצי השלם על החצי החתוך,
להניח מעל ברוחב באמצע כף מלאה פירה בצורת גליל,
לקפל שני משולשים מכוון הבצק הלא מקופל להדק מסביב,
להפוך על נייר אפייה(מקבלים דוגמה יפה של פסים),
למרוח מעט ביצה לפזר מעט שומשום קלוי,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד הזהבה יפה(כ20 דקות)ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>