תבשיל דוחן עם זוקיני ובצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן

תבשיל דוחן עם זוקיני ובצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן:
לבשל 2 כוסות דוחן:להכניס לסיר 2 כוסות דוחן 5 וחצי כוסות מים להרתיח לבשל על אש קטנה עד אידוי כל המים.
לקרמל 5 בצלים,
להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים)(יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית כורכום כפית מלח הימלייה רבע כפית צילי יבש גרוס(אם מיועד לילדים ללא הצילי),
לטגן לפתיחת טעמים 4 דקות,
לקחת 3 קשואים זוקיני,
לקלף עם קולפן גוליאנים חצי מהקליפה(ליצור פסים)
לחתוך לארבע לאורך ולקוביות של 1 ס״מ,
להכניס לתערובת הבצלים לטגן ולאדות 5 דקות,
להוסיף כוס מים לבשל על אש קטנה 20 דקות,
להוסיף את הדוחן לערבב על אש קטנה 5 דקות ובתאבון.

 

תבשיל דוחן עם זוקיני ובצל מקורמל

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום עסקים לאתר
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ