מיני מיני קשואים כבושים בטעם של פעם פיקנטי בסיגנון פולני מבית סבתה לולה טבעוני ללא גלוטן:
לקנות 1 ק״ג מיני מיני קשואים,(בגודל אצבע אני קניתי בגליל נמצא בדרך כלל במגזר הערבי),
לשטוף ולנקות במים קרים,
להכין משרה:4 כוסות מים כוס וחצי חומץ 3 כפות מלח כף סוכר כפית שטוחה צילי יבש גרוס(ואו פלפל חריף חצוך לארבע)לערבב להמסת המלח והסוכר,
לקחת חצי חבילת שמיר 4 גבעולי סלרי צעיר 8 שיני שום מקולפות חצויות(ואו 3 שומי סולו חתוכים לפרוסות) 8 עלי דפנה ו12 זרעי פלפל אנגלי,
לעקר צנצנת 2 וחצי ליטר עם מים רותחים,
להניח בתחתית הצנצנת רבע חבילת שמיר 5 שיני שום מקולפות חצויות 4 עלי דפנה 6 זרעי פלפל אנגלי,
למלא את הקישואים הכי צפוף שאפשר,
להניח מעל רבע חבילת שמיר 5 שיני שום מקולפות חצויות 4 עלי דפנה 6 זרעי פלפל אנגלי,
למלא את המשרה עד מעל עשבי התיבול לסגור עם המכסה,
להניח בשמש הביתית שבוע למקרר ובתאבון.
(מעדן מיוחד וטעים מאוד)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>