שעועית ירוקה עם בצל מקורמל ופירורי לחם:
לקרמל 3 בצלים בקוביות קטנות,
להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים)(יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלייה,
לטגן בבצלים לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף 300 ג״ר שעועית קפואה חלוטה במים רותחים 5 דקות מסוננת(אפשר קופסת שימורים מסוננת),
לטגן בתערובת תוך ערבוב 5 דקות,
להוסיף חצי כוס פירורי לחם מוזהבים מתובלים,
לטגן תוך ערבוב 5 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>