טלטלי(גוליאנים) שורש פטרוזיליה יבשים בשמש הביתית לתיבול וארומה טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 6 שורשי פטרוזיליה(860 ג״ר לאחר קילוף),
לקלף ולחתוך לג'ליאנים (עם קולפן ג'וליאנים ואו במעבד מזון ואו בפומפייה גסה),
להניח בכלי רחב בשמש הביתית עד ייבוש מלא(כמה ימים),
(אפשר בתנור על 80 מעלות טורבו לזירוז הייבוש),
ויש לנו תבלין (לזמנים ששורש הפטרוזיליה קטן יקר ומצומק),
מתאים למרקים תבשילים פסטות פשטידות ומאפים ובתאבון.
(יוצאים 160 ג״ר תבלין שורש פטרוזיליה)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>