שוקיות כנפי עוף בבישול קונפי:
לקחת חבילת שוקיות כנפי עוף כ1 קֿֿ״ג(אצלי היו 16 שוקיות)לנקות,
לקחת סוטז בקוטר 28 להוסיף 1 ס״מ שמן,
להכניס את השוקיות שהשמן קר להרתיח את השמן ולהעביר לאש קטנה,
לבשל על אש קטנה(קונפי)שעה לסובב צד באמצע הבישול ובתאבון.
(מקבל טעם מיוחד גם מהשומן של השוקיות ניתן להוסיף לתבשילים ולמאפים וכשוקיות מפורקות מהעצם בסלטים)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>