שוקיות כנפי עוף מפורקות עם בצל מקורמל

שוקיות כנפי עוף מפורקות עם בצל מקורמל:
להכין שוקיות כנפי עוף קונפי:
לקחת חבילת שוקיות כנפי עוף כ1 קֿֿ״ג(אצלי היו 16 שוקיות)לנקות,
לקחת סוטז בקוטר 28 להוסיף 1 ס״מ שמן,
להכניס את השוקיות שהשמן קר להרתיח את השמן ולהעביר לאש קטנה,
לבשל על אש קטנה(קונפי)שעה לסובב צד באמצע הבישול לצנן,
לפרק את הבשר ללא העור מהעצמות,
לקרמל 4 בצלים להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים)(יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס מלח הימלייה לפי הטעם מעט צילי יבש גרוס(אם מיועד לילדים ללא הצילי)לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף את השוקיות המפורקות לטגן בבצלים 4 דקות,
להוסיף כוס מים לבשל על אש קטנה 10 דקות ובתאבון.

שוקיות כנפי עוף מפורקות עם בצל מקורמל

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

 

המלצות טיולים בחול
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר