אבקת מרק מלקט ירקות שורש ופטריות מיבוש וטחינה עצמית טבעוני ללא גלוטן:
היבוש נעשה בשמש הביתית ואו בתנור על 70 מעלות טורבו חייבים לערבב מדי פעם ואו במכשיר יבוש(עדיף כל ירק בנפרד כי יש זמני יבוש שונים),
ליבש 5 גזרים בטבעות דקות(2 מ״מ),
ליבש 5 שורשי פטרוזיליה בחצאי טבעות דקות(2 מ״מ),
ליבש 3 שורשי סלרי ברבעי טבעות דקות(2 מ״מ),
ליבש 4 בטטות קטנות ברבעי טבעות דקות(4 מ״מ),
ליבש 4 תפו״א קטנים ברבעי טבעות דקות(4 מ״מ),
ליבש 1+1 חבילות פטריות שמפניון ופורטבלו בחצאי טבעות דקות(2 מ״מ),
ליבש 1 ראש שום בפרוסות דקות(2 מ״מ),
ליבש 2+2 בצלים בינוניים סגול ולבן ברבעי טבעות דקות(4 מ״מ),
ליבש 2 כרישות החלק הלבן בטבעות דקות(2 מ״מ),
לשילוב ביחס הנכון(היבש)לקחת 40 ג״ר פטריות 75 ג״ר בטטה 30 ג״ר בצל לבן 50 ג״ר בצל סגול 50 ג״ר גזר 30 ג״ר כרישה 30 ג״ר ראש סלרי 15 ג״ר שום 30 ג״ר שורש פטרוזיליה 100 ג״ר תפו״א הכל מיובש וטבעי,
לטחון לאבקה גרגירית במטחנת תבלינים ואו בבלנדר חזק,
לאכסן בפריזר/במקרר,
חוסך מקום בטיולי שטח לבשל מים ותבלינים והתבשיל מוכן,
בתערובת אין מלח,אין חומרים משמרים ומוספים הכל טבעי ובתאבון.
(מתאים לתיבול והעשרה של מרקים תבשילים ומאפים)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>