חזרת אדומה מסורתית (חריין ביידיש)חריפה אש מבית סבתא לולה כשרה לפסח טבעונית ללא גלוטן

חזרת אדומה מסורתית(חריין ביידיש)חריפה אש מבית סבתא לולה כשרה לפסח טבעונית ללא גלוטן,
לקחת שורשי חזרת במשקל 1 ק״ג(אחרי קילוף וניקוי 700 ג“ר),
לרסק על פומפייה דקה (זהירות מאדי החזרת חריף מאוד לאוורר את הבית-עולה למוח),
לרסק על פומפייה דקה 2 ק"ג סלק (אני השתמשתי בסלק בוואקום איכותי ומונע הרבה ליכלוך),
(אני ריסקתי במעבד מזון אדי החריפות פחות משפיעים)
לערבב בקערה את החזרת והסלק המרוסקים,
להוסיף 6 כפות סוכר כוס חומץ 6 כפות מיץ לימון כפית וחצי מלח הימלייה לערבב,
להכניס לצנצנות מעוקרות(לעקר עם כוס מים רותחים שהמים עוברים על כל הצנצנת),
נשמר במקרר חצי שנה ובתאבון.
(כמובן ניתן להקטין כמויות ביחס שווה)

מתכון חזרת אדומה

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בחול
רישום המלצה חדשה