״פיצה״ מאפה תפוא ובטטה עם שום קונפי בניחוח תימין טבעוני ללא גלוטן

״פיצה״מאפה תפוא ובטטה עם שום קונפי בניחוח תימין טבעוני ללא גלוטן:
להכין שום קונפי:
לקלף 2 ראשי שום,להכניס לסיר עם שמן עמוק(קר)ועם 6 גבעולי תימין,
לבשל על רתיחה נמוכה באש הכי קטנה עד רכות.
לבשל 3 תפו״א בינוניים גדולים בחצאים עם בטטה בקוטר 6 ס״מ בטבעות(5 טבעות) בעובי 3 ס״מ עד רכות לסנן וליבש על האש 3 דקות,
לקחת תבנית אפייה לפיצה קוטר 28 לצפות עם נייר אפייה משומן,
להניח את טבעות הבטטה וחצאי תפו״א מסביב כפרח לסרוגין להניח באמצע טבעת תפו״א,
למעוך עם תחתית של ספל,
להניח מעל נייר אפייה לעבור מעל עם מערוך להשטחה בגובה התבנית,להסיר את נייר האפייה,
למרוח מעט שמן זית לפזר מעט תימין ומעט פלפל שחור ולפזר מעט מעט מלח הימלייה גס,
לפזר מעל שיני שום קונפי,
להכניס לתנור חם על 220 מעלות,
לאפות עד הזהבה פלוס ובתאבון.

מאפה תפוא ובטטה עם שום קונפי בניחוח תימין

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ