טאבולה כשרה לפסח כרובית פלפל ועשבי תיבול טבעוני ללא גלוטן:
לקחת כרובית טרייה במשקל 1.4 ק״ג,
לגרד את הפרחים ללא הגזע על פומפייה גסה(אני גרדתי במעבד מזון),
להכניס לקערת ערבוב,
להוסיף כף מלח הימלייה כפית פלפל שחור גרוס כוס מיץ לימון 8 כפות שמן זית,
לערבב לתערובת אחידה,
להוסיף 3 פלפלים אדומים בקוביות של חצי ס״מ 2 כוסות פטרוזיליה קצוצות דקדק כוס עירית ובצל ירוק עדין קצוצים דקדק כוס עשבי תיבול(זעתר אורגנו תימין ונענע)קצוצה דקדק,
לערבב לתערובת אחידה להכניס למקרר לספיגת טעמים לפחות שעתיים לערבב ובתאבון.
(כל עשבי התיבול מהאדניות שלי)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>