יבוש עלי דפנה(הר עציל)ביתי מגידול וקטיף עצמי:
קוטפים עלי דפנה(הר עציל)בטבע אצל השכנים ואו מגדלים לבד,
שוטפים מאבק ומניחים ליבוש בכלי רחב בשמש הביתית,
לאחר כמה ימים יבש ומכניסים לכלי אטום ובתאבון.
(מתאים לכבושים תבשלים וגירוש מזיקים בארונות עם אוכל פסטות קמחים וקטניות)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>