יבוש שורשי סלרי ענקיים במכונת יבוש למקלונים מיובשים ולאבקה לתיבול טבעוני וטבעי ללא גלוטן:
לקנות 3 שורשי סלרי(או יותר)ענקיים 1 ק״ג לפני קילוף(עכשיו במחיר מצחיק 5 ש״ח לאחד),
לקלף ולנקות משורשים(שקלו אחרי קילוף 1860ג״ר),
לחתוך לזוליאנים(אני חתכתי במעבד מזון אפשר פומפייה גסה),
להכניס למכונת יבוש ביתית לפזר בכל המגשים להפעיל על 70 מעלות לכמה שעות עד שיבש(אפשר בתנור על 70 מעלות טורבו לכמה שעות ואו בשמש הביתית לוקח כמה ימים),
חצי מהכמות להשאיר כגוליאנים מיובשים חצי לטחון לאבקה ובתאבון.
(מתאים לתקופות שהשורשים הם רק שורשים ללא נפח לתיבול מרקים פסטות תבשילים מאפים וסלטים)(אכסון בפריזר לתקופות ארוכות)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>