מלח בצל(ארבעת הבצלים)לתיבול טבעוני וטבעי ללא גלוטן וללא חומרים מוספים:
ליבש כמה בצלים לבנים לטחון לאבקה,
ליבש כמה בצלים סגולים לטחון לאבקה,
ליבש כרישה גדולה לטחון לאבקה,
ליבש 4 חבילות בצלים ירוקים לטחון לאבקה,
(כל הוראות היבוש אצלי בבלוג)
להכניס לקערת ערבוב 3 כפות מכל אבקת בצל ו 3 כפות מלח הימלייה,
לערבב לתערובת אחידה ובתאבון,
(לתיבול מאפים תבשילים מרקים פסטות וסלטים טעם ארומטי ומיוחד)(אחסון בפריזר לתקופות ארוכות)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>