פירה תפוא ובטטה עם זיתים בצל מקורמל ומלח ארבעת הבצלים טבעוני ללא גלוטן:
לבשל 1 וחצי ק״ג תפו״א בקוביות בינוניות עם כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים)(יצור עצמי)עד רכות לסנן וליבש על אש קטנה 3 דקות,
לבשל חצי ק״ג בטטות בקוביות בינוניות עד רכות לסנן וליבש על אש קטנה 3 דקות,
להכין מהתפו״א והבטטות פירה דקדק,
להוסיף 2 כוסות טבעות זיתים קצוצות דק כפית פלפל שחור גרוס 4 בצלים מקורמלים 2 כפות מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים-מתכון אצלי בבלוג),
לערבב לתערובת אחידה ובתאבון.
(יוצא מעדן מיוחד וטעים ברמות)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>