אורז בסמטי עם שורשי פטרוזיליה ובצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן:
לבשל כוס אורז בסמטי(אני הכנתי במיקרו (בכלי פיירקס עם מכסה 2 וחצי ליטר)כוס אורז בסמטי כף שמן מעט מלח הימלייה 2 ורבע כוסות מים רותחים להפעיל 16 דקות יוצא אחד אחד),
להכין שורשי פטרוזיליה עם בצל מקורמל:
לקחת 4 שורשי פטרוזיליה גדולים(כ600 ג״ר אחרי קילוף)לקלף,
לחתוך לרבעי טבעות בעובי 2 מ״מ,
להכניס לסיר כפית אבקת שום חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית תימין יבש טחון כף וחצי מלח ארבעת הבצלים(מלח ארבעת הבצלים),
להוסיף את השורשים החתוכים ו2 ליטר מים לבשל עד רכות לסנן(לשמור את נוזלי הבישול),
להכניס לסוטז עם 5 בצלים מקורמלים לאדות בבצלים 6 דקות מלח הימלייה לפי הטעם,
להוסיף את האורז וכוס וחצי מנוזלי הבישול לערבב לתערובת אחידה לבשל על אש קטנה 6 דקות ובתאבון.
(תוספת מושלמת מעט מתקתקה בזכות שורשי הפטרוזיליה ובעל ארומה עדינה של מלח ארבעת הבצלים)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>