לא רוצים לעבוד שעות במטבח?
מצרכים:
עוף שלם
רוטב ברביקיו
מלח גס
אבקת שום
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל 200 מעלות
לוקחים תבנית תנור גדולה ומרפדים אותה בנייר אפיה
שוטפים את העוף ומנערים ממים מיותרים, מורחים שכבה דקה של רוטב ברביקיו על כל העוף ומעט בתוכו
שמים את העוף במרכז התבנית
מסביב לעוף - בשוליים של התבנית - מפזרים מלח גס - שהמלח לא יגע בעוף - רק מסביבו
על המלח מפזרים מעט אבקת שום ופלפל גרוס - לא חובה, אבל מומלץ
אופים בתנור כשעה - עד שהעוף מקבל צבע שחום
בתיאבון!