לימון מיובש טבעי במכונת יבוש ביתית ללא חומרים מוספים:
לקחת 6 לימונים ואו יותר(עדיף מעץ ביתי ללא ריסוסים וציפוי דונג מבתי האריזה אם קנוי לנקות היטב את הקליפה),
לחתוך לטבעות בעובי 2 מ״מ להוציא חרצנים,
להניח על מגשי מכונת היבוש על 70 מעלות להפעיל לכמה שעות עד יבוש מלא ובתאבון.
(מתאים לדגים מרקים ותבשילים,לעוגות לסלטים(טחון לאבקה),ליצור מלח בטעמים וסוכר בטעמים-שהלימון יקר ויבש בפנים)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>