אבקת לימון מלימונים מיובשים במכונת יבוש ביתית ללא חומרים מוספים:
ליבש פרוסות לימון:לקחת 6 לימונים ואו יותר(עדיף מעץ ביתי ללא ריסוסים וציפוי דונג מבתי האריזה אם קנוי לנקות היטב את הקליפה),
לחתוך לטבעות בעובי 2 מ״מ להוציא חרצנים,
להניח על מגשי מכונת היבוש על 70 מעלות להפעיל לכמה שעות עד יבוש מלא,
לקרר להכניס למטחנת תבלינים לטחון לאבקה ובתאבון.
(מתאים לדגים מרקים מאפים תבשילים סלטים ועוגות,
להכנת מלח בטעמים וסוכר בטעמים-שהלימון יקר ויבש בפנים)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>