מרק ירקות מאבקות ביתיות עם פסטה טבעוני

מרק ירקות מאבקות ביתיות עם פסטה טבעוני:
להכין אבקת מרק מלקט ירקות:
היבוש נעשה בשמש הביתית ואו בתנור על 70 מעלות טורבו חייבים לערבב מדי פעם ואו במכשיר יבוש(עדיף כל ירק בנפרד כי יש זמני יבוש שונים),
ליבש 5 גזרים בטבעות דקות(2 מ״מ),
ליבש 5 שורשי פטרוזיליה בחצאי טבעות דקות(2 מ״מ),
ליבש 3 שורשי סלרי ברבעי טבעות דקות(2 מ״מ),
ליבש 4 בטטות קטנות ברבעי טבעות דקות(4 מ״מ),
ליבש 4 תפו״א קטנים ברבעי טבעות דקות(4 מ״מ),
ליבש 1+1 חבילות פטריות שמפניון ופורטבלו בחצאי טבעות דקות(2 מ״מ),
ליבש 1 ראש שום בפרוסות דקות(2 מ״מ),
ליבש 2+2 בצלים בינוניים סגול ולבן ברבעי טבעות דקות(4 מ״מ),
ליבש 2 כרישות החלק הלבן בטבעות דקות(2 מ״מ),
לשילוב ביחס הנכון(היבש)לקחת 40 ג״ר פטריות 75 ג״ר בטטה 30 ג״ר בצל לבן 50 ג״ר בצל סגול 50 ג״ר גזר 30 ג״ר כרישה 30 ג״ר ראש סלרי 15 ג״ר שום 30 ג״ר שורש פטרוזיליה 100 ג״ר תפו״א הכל מיובש וטבעי,
לטחון לאבקה גרגירית במטחנת תבלינים ואו בבלנדר חזק.
להכין מלח ארבעת הבצלים:
ליבש כמה בצלים לבנים לטחון לאבקה,
ליבש כמה בצלים סגולים לטחון לאבקה,
ליבש כרישה גדולה לטחון לאבקה,
ליבש 4 חבילות בצלים ירוקים לטחון לאבקה,
(כל הוראות היבוש אצלי בבלוג)
להכניס לקערת ערבוב 3 כפות מכל אבקת בצל ו 3 כפות מלח הימלייה,
לערבב לתערובת אחידה.
לבשל חצי חבילה פסטה אל דנטה(כמעט מוכנה)לסנן,
למרק להכניס לסיר 2 ליטר מים 3 כפות אבקת מרק ירקות 2 כפות מלח ארבעת הבצלים להרתיח 5 דקות,
להעביר לאש קטנה ל15 דקות להוסיף את הפסטה המבושלת,
לבשל 5 דקות לספיגת טעמים ובתאבון.

מתכון מרק ירקות מאבקות ביתיות עם פסטה

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ