לביבת ציפס פרצוף מגוליאנים ליום העצמאות וללג בעומר טבעוני ללא גלוטן:
לחתוך לגוליאנים במעבד מזון ואו בעזרת קולפן גוליאנים 3 תפו״א בינוני גדול(לא לשטוף הרטיבות עוזרת להידבק),
לקחת סיר קוטר 22 למלא שמן 4 ס״מ גובה לחמם את השמן,
להכניס את הגוליאנים לטגן עד הזהבה(לא לגעת ולא לערבב)בחלק התחתון להפוך כיחידה אחת,
לטגן עד הזהבה יפה בצד השני,
להוציא לנייר סופג,
לקשט פרצוף עם רוטב אלף האיים ואו טחינה ואו מה שאוהבים ובתאבון.
(ניתן להכפיל כמויות ולטגן כמה לביבות במספר סבבים)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>