פירורי לחם (מקורנפלקס)מתובלים ומשודרגים בריא טבעוני ללא גלוטן:
לקחת קופסת קורנפלקס(500 ג״ר) ללא גלוטן,
להכניס למעבד מזון בשני סבבים(כל פעם חצי כמות),
לטחון לאבקה גסה להעביר לקערת ערבוב,
להוסיף(לכל הכמות)כף וחצי אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)כף וחצי אבקת מלח ארבעת הבצלים ו8 כפות שומשום קלוי על מחבת יבשה,
לערבב לתערובת אחידה ובתאבון.
(מתאים לכל הציפויים שרוצים שניצל טופו קציצות מאפים)
(אפשר לאכסן בפריזר חלק מהכמות)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>