תבשיל זוקיני ופלפלים בארבעה צבעים זיתים ובצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן:
לקלף זוקיני ירוק כהה וזוקיני צהוב עם קולפן פסים(גוליאנים)לחתוך לרבעי טבעות בעובי חצי ס״מ,
לחתוך פלפל אדום ופלפל כתום לרצועות דקות באורך 2 ס״מ,
לקרמל 4 בצלים,
להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים)(יצור עצמי)כף מלח ארבעת הבצלים כף פפריקה כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית צילי יבש גרוס(אם מיועד לילדים ללא הצילי)לטגן 3 דקות לפתיחת טעמים,
להוסיף את הזוקיני והפלפלים לאדות ולערבב בבצלים 5 דקות,
להוסיף 2 כוסות מים להרתיח 10 דקות,
להוסיף כוס וחצי טבעות זיתים לערבב,
להעביר לאש קטנה לבשל חצי שעה(עד ריכוך הירקות)ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>