אבקת תיבול מיוחדת ומשודרגת לפלאפל טבעוני ללא גלוטן:
כמות האבקה ל1 ק״ג גרגירי חומוס לפני ההשרייה,
(לאחר ההשרייה החומוס שוקל 2 ק״ג לאחר תוספת התבלינים והמים 2 וחצי ק״ג)
2 כפיות כמון,
2 כפיות מלח הימלייה,
כפית פלפל שחור,
כפית אבקת שום,
כפית אבקת בצל,
כף אבקת פטרוזיליה,
כף אבקת כוסברה,
כפית אבקת זרעי כוסברה טחונים,
חצי כפית סודה לשתייה.
לערבב בקערת ערבוב ובתאבון.
(כמות זו מיועדת ל1 ק״ג לפני השרייה לפחות ואו ליותר חומוס להקטין ואו להגדיל ביחס שווה את התבלינים)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>