פלאפל אסלי בתיבול אבקת תבלינים מיוחדת ומשודרגת טבעוני ללא גלוטן

פלאפל אסלי בתיבול אבקת תבלינים מיוחדת ומשודרגת טבעוני ללא גלוטן:(ללא ירק חי)
להשרות 1 ק״ג גרגירי חומוס עם חצי כפית סודה לשתייה ל12 שעות לסנן,
לטחון עם מטחנת בשר חורים גדולים להעביר לקערת ערבוב,
(אפשר לטחון במעבד מזון בפולסים לקבלת תערובת גרגירית(לא משחה),
להכין אבקת תיבול לפלאפל:
2 כפיות כמון,
2 כפיות מלח הימלייה,
כפית פלפל שחור,
כפית אבקת שום,
כפית אבקת בצל,
כף אבקת פטרוזיליה,
כף אבקת כוסברה,
כפית אבקת זרעי כוסברה טחונים,
חצי כפית סודה לשתייה.
לערבב בקערת ערבוב ובתאבון.
(כמות זו מיועדת ל1 ק״ג לפני השרייה לפחות ואו ליותר חומוס להקטין ואו להגדיל ביחס שווה את התבלינים)
להוסיף את האבקה ו 2 כוסות מים לערבב לתערובת אחידה להכניס למקרר לשעתיים לפני טיגון,
(לאחר ההשרייה החומוס שוקל 2 ק״ג לאחר תוספת התבלינים והמים 2 וחצי ק״ג)
לחמם שמן עמוק להכין כדורים עם מכשיר לכדורים,
לטגן בשמן להעביר לנייר סופג להגיש עם טחינה חמוצים וסלטים ובתאבון.

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר